Wereld van dans: een leven in beweging.

Dans is mijn wereld, een wereld vol beweging, plezier, controle over je lichaam en het achterlaten van alles daarbuiten. Al van jongs af aan ga ik op in het genieten van een precies getimede pas, een vloeiende draai of een werveling die ik met mijn eigen lijf voor elkaar kan krijgen.

Dit dansplezier is mijn bestaan. Voor mij is dans meer dan een hobby; het is mijn vakgebied. Ik heb jarenlang ervaring als(wedstrijd)danseres en docente. Sinds ik in 2016 met succes de opleiding Dansdocent & Coördinator Dans voltooide, sta ik te springen om de kunst aan je door te geven en je te verwelkomen in mijn wereld.

Mijn dansles is een succes als jij er dansplezier aan beleeft. Één of meerdere uren per week geniet je van swingende, technische en leuke oefeningen, samen een groep die net zo van de beweging geniet als jij. Ineen mooie zaal met een gezellige sfeer merk je zelf dat je groeit in je techniek, opgaat in een choreografie en straalt, of het nu op het podium is of tijdens het oefenen. Ervaring heb je niet nodig; je mag jezelf zijn, je eigen fouten maken en je van begin af aan ontwikkelen in je eigen danskunst.

Om mijn wereld nog verder te vergroten, zoek ik graag de samenwerking op met scholen, bedrijven en instellingen in de regio en heb ik mogelijkheden tot workshops. Enthousiaste stagiaires zijn bij mij ook van harte welkom. Bovendien volg ik cursussen om up-to-date te blijven en zelf steeds nieuwe vaardigheden en ontwikkelingen te ontdekken op het gebied van mijn passie – om die weer aan jou door te geven.

Dat is mijn wereld. Wil jij daar ook kennis mee maken? Neem dan contact op voor een gratis proefles. Liever meer informatie over de danslessen? Die vind je hier.


Dansstudio En Pointé is een erkend stageleerbedrijf voor de MBO-opleidingen niveau 3 en 4 voor sport- en bewegingsleider/coördinator. 
Volg jij een MBO-dansstudie op niveau 3/4 en ben jij nog op zoek naar een stageplek?
Aarzel niet en laat van je horen!

Wat kunnen wij jou bieden?

- Juiste begeleiding, theoretisch en praktijkgericht
- Meeloop- of/  afstudeerstage
- Parttime stageplek: organiseren van kleinschalige activiteiten, bijvoorbeeld een workshopmiddag
- Een volledig stagejaar. Wens je liever een andere periode? Neem contact op voor de mogelijkheden
- Verzorgen van workshops
- Onwijs leuke en enthousiaste stagebegeleider en leden

Extra toevoeging niveau 4

- Afstudeerstage
- Verdieping in de administratieve kant van ons innovatieve bedrijf
- Organiseren van dansevenementen
- Verzorgen van workshopsHopelijk ben jij als student net zo enthousiast als wij!
Stuur ons snel een bericht met daarin je motivatie waarom JIJ onze nieuwe stagiaire moet worden.