11/4/19

CIOS Dansdemo 2018 ‘’Back in the days’’

De dag van onze uitvoering bij CIOS was onwijs leuk en spannend. Al vroeg in de ochtend waren alle dansers aanwezig in de stadsschouwburg van Sittard. Na een rondleiding door de hele backstage-ruimte van het theater werden wij naar onze eigen kleedkamer gebracht: een kleedkamer met spiegels aan de muren met mooie lichtjes erbij, zoals de dames zeiden: als echte sterren! Al snel maakten we de dansers klaar, brachten we de theater-make-up bij iedereen aan en vlochten we de haren mooi in.

Daarna begon de generale repetitie. Super spannend! Voor de allereerste keer oefenden we met álle groepen op het podium de openingsdans, onze choreografie “Imperfection” en de sluitingsdans. Voor het eerst zat ons eigen danspubliek in de zaal. Na de generale repetitie ging het heel snel: nog even met iedereen samen een hapje eten en toen mochten onze dansers zich éindelijk omkleden voor de grote voorstelling. Met gezonde spanning oefenden de sterren nog druk in de kleedkamer en in de gang. Iedereen was er klaar voor en had er onwijs veel zin in.

Toen was het grote moment eindelijk aangebroken. We mochten klaarstaan op het podium en de show ging beginnen. Wij zijn supertrots op alle dansers! Na onze dans applaudisseerde het publiek keihard en de hele dansdemo was een enorm groot succes. Het publiek heeft ontzettend genoten van alle dansen gedurende de show. Maar het belangrijkste: onze eigen dansers hebben zelf zó onwijs genoten van de hele dag en zijn onwijs trots op iedereen. De hele voorstelling werd vastgelegd op film. De week na de dansdemo hebben we deze dvd gezellig tijdens de les teruggekeken in onze danszaal onder het genot van een heerlijk stukje fototaart. Als aandenken hebben wij al onze dansers de dvd met een foto van onze demo-groep cadeau gedaan, zodat ze altijd trots en met plezier terug kunnen kijken naar deze speciale dag.

Recente posts