11/4/19

CIOS Dansdemo 2018 ‘’Back in the days’’

Het was een onwijs leuke en spannende dag. Al vroeg in de ochtend waren alle dansers aanwezig in de stadsschouwburg van Sittard. Na een rondleiding door de hele backstage ruimte van het theater werden wij naar onze eigen kleedkamer gebracht. Een kleedkamer met spiegels aan de muren, mooie lichtjes erbij, zoals de dames zeiden ‘’als echte sterren!’’. Al snel begonnen we met het klaarmaken van de dansers, de theater make-up werd bij iedereen aangebracht en ook werden onze haren mooi ingevlochten.

Daarna begon de generale repetitie, super spannend! Voor de allereerste keer met álle groepen op de het podium om de openingsdans, onze choreografie ‘’Imperfection’’ en om de sluitingsdans te oefenen. Voor de eerste keer zat er bij onze eigen danspubliek in de zaal. Na de generale repetitie ging het heel snel, nog even met iedereen samen een hapje eten en dan mochten onze dansers zich éindelijk omkleden voor de grote voorstelling! Met gezonde spanning werd er nog druk geoefend in de kleedkamer en in de gang. Iedereen was er klaar voor en had er onwijs veel zin in.

Toen was het grote moment eindelijk aangebroken… We mochten klaar staan op het podium en de show ging beginnen…. Wij zijn supertrots op alle dansers! Na onze dans werd er keihard geapplaudisseerd door het publiek en de hele dansdemo was een enorm groot succes. Het publiek heeft ontzettend genoten van alle dansen gedurende de show. Maar het belangrijkste…. Onze eigen dansers hebben zelf zó onwijs genoten van de hele dag en zijn onwijs trots op iedereen. De hele dansdemo werd vastgelegd op film. De week na de dansdemo hebben we deze dvd gezellig tijdens de les met teruggekeken in onze danszaal onder het genot van een heerlijk stukje fototaart. Als aandenken hebben wij voor al onze dansers de dvd met een foto van onze demo groep cadeau gedaan. Zodat ze altijd trots en met plezier terugkijken naar deze speciale dag.

Recente posts