10/4/19

Teamdag gemeente Kerkrade

De gemeente Kerkrade was op zoek naar een sportieve invulling tijdens de teamdag, hiervoor waren zij natuurlijk bij ons aan het goede adres.Samen hebben wij ruim 140 medewerkers laten zweten tijdens een intensieve step work-out. Naast onze vaste lessen zijn wij ook beschikbaar voor het verzorgen van diverse workshops! De gemeente Kerkrade was op zoek naar een sportieve invulling tijdens de teamdag, hiervoor waren zij natuurlijk bij ons aan het goede adres.
Samen hebben wij ruim 140 medewerkers laten zweten tijdens een intensieve step work-out. Ongelooflijk wat een energie deze toppers hebben gegeven tijdens de les! Onwijs leuk om het sportplezier en het enthousiasme in een voor vele totaal nieuwe sport te mogen zien.

Het was een topdag! Niet veel later mochten wij onderstaande e-mail ontvangen van de contactpersoon; Beste trainers, Mede dank zij jullie hebben wij een mooie en sportieve middag kunnen beleven met collega’s van de gemeente Kerkrade. De reacties na afloop waren uitermate positief en lovend! Persoonlijk was ik blij dat ik met jullie heb kunnen samen werken en dat alles perfect geregeld was: DANK !!!!! Wilt u ook een sportieve workshop plannen voor uw bedrijf? Stuur ons een bericht voor de mogelijkheden zodat we er samen een te gekke ervaring kunnen creëren voor u, en uw medewerkers!

Naast onze vaste lessen zijn wij ook beschikbaar voor het verzorgen van diverse workshops! De gemeente Kerkrade was op zoek naar een sportieve invulling tijdens de teamdag, hiervoor waren zij natuurlijk bij ons aan het goede adres.Samen hebben wij ruim 140 medewerkers laten zweten tijdens een intensieve step work-out. Ongelooflijk wat een energie deze toppers hebben gegeven tijdens de les! Onwijs leuk om het sportplezier en het enthousiasme in een voor vele totaal nieuwe sport te mogen zien.Het was een topdag! Niet veel later mochten wij onderstaande e-mail ontvangen van de contactpersoon; Beste trainers,Mede dank zij jullie hebben wij een mooie en sportieve middag kunnen beleven met collega’s van de gemeente Kerkrade. De reacties na afloop waren uitermate positief en lovend! Persoonlijk was ik blij dat ik met jullie heb kunnen samen werken en dat alles perfect geregeld was: DANK !!!!!

Wilt u ook een sportieve workshop plannen voor uw bedrijf? Stuur ons een bericht voor de mogelijkheden zodat we er samen een te gekke ervaring kunnen creëren voor u, en uw medewerkers!

Recente posts